[rev_slider omoss]
Nässjö Läkarhus – Vårdcentral i centrala Nässjö

Vårdcentralen Nässjö Läkarhus finns i centrala Nässjö och erbjuder dig snabb tillgång till sjukvård när du behöver det.

Vi finns i före detta Mariahemmet (Mariagatan 30). Vi har telefon- och drop in-tider alla vardagar, och samabetar med Nässjö kommun för att erbjuda hemsjuvkård och palliativvård.

Våra mål är att ha proffesionellt bemötande, bästa tänkbara tillgänglighet, hög medicinsk kompetens och att du som patient skall känna dig trygg och nöjd hos oss.

Hos oss finns ett komplett primärvårdsutbud, vi har fullständig laboratorieservice där du kan lämna dina prover. Röntgen sker på Höglandssjukhuset i Eksjö. Vi har spetskompetens i form av specialiserade sjuksköterskor inom bland annat diabetes, astma, övervikt och andra riskfaktorer samt vaccinationer. Vi erbjuder även hjälp av rehabiliterings- och psykosocialt team med sjukgymnast, kurator, psykolog, arbetsterapeut, beteendevetare och rehabiliteringssamordnare. Teamarbete är en viktig del av vår verksamhet, genom att samarbeta flera kompetenser kan vi hjälpa dig som patient på bästa sätt.

Hela teamet har en sammansättning som garanterar hög kompetens så att vi kan hjälpa dig på ett professionellt sätt med livsstilsförändringar, hälsokontroller och utfärdande av olika intyg. Vi har även tillgång till medicinsk fotvård och dietist för diabetiker, reumatiker, överviktiga och övriga högt prioriterade grupper.

Via vår patientförening kan du ständigt påverka vår kvalitetsutveckling genom att på olika sätt lämna synpunkter på vår verksamhet. Om du vill kan patientföreningen i samarbete med vårdcentralen stödja din fysiska aktivitet. Patientföreningen ska även ordna kulturella insatser med hälsofrämjande syfte, som till exempel dans- och konstterapi, danstävlingar, utflykter, patientskola i olika frågor, hälsofrämjande promenader och tävlingar baserade på hälsokultur.

Friskvård med stora bokstäver…

Med andra ord ett professionellt omhändertagande på en plats där det dessutom ska vara roligt att vara kund!

Nässjö Läkarhus, passion för kvalitet.

_________________________________________________________________________________

Nässjö Läkarhus är ett dotterbolag till Carballos Klinic AB, för mer information om moderbolaget besök hemsidan: www.carballosklinic.se